Název | Množství a jednotka |
---|---|
ocet | 1 deci |
cukr | 10 lžička |
sůl | 1 lžička |
nové koření | 2 kuličky |
pepř | 2 kuličky |
studená voda | 1/4 litr |
mrkev | cca 1/4 ks |
cibule | 1/4 dle vl |
Postup: Starší, nebo i suchý chleba rozlámeme nebo nakrájíme na kousky a dáme rozvařit... zobrazit recept
Postup: Těstoviny uvaříme v osolené vodě doměkka. Nakrájíme si cibuli nadrobno a... zobrazit recept
Postup: Cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme na oleji dozlatova. Mezitím nakrájíme maso... zobrazit recept
Postup: Na každou porci potřebujeme asi 3-4 plátky knedlíku. Knedlík nakrájíme na... zobrazit recept
Postup: Nadrobno nakrájenou šalotku necháme na olivovém oleji zesklovatět. Přidáme... zobrazit recept
Bazalka je aromatická rostlina z čeledi hluchavkovitých. Kvete od června do září. Je původem z Indie a z dalších vlhkých tropických regionů Asie, kde byla pěstována více než 5000 let. Již ve starověkém Řecku ji používali též k... zobrazit článek
Nabízíme Vám ubytování v přijemně a útulně zařízených pokojích, pár kroků od...